×

Hvornår føler du dig hjemme?

Hvornår føler du dig hjemme?

Vi kender det godt. Vores hjem trænger nogle gange til fornyelse. Vi tænker over hvordan vi vil gøre det. Det kan være sofaen trænger til at blive skiftet ud fordi den er gammel og slidt. Eller at vi gerne vil have nye tæpper eller puder så det bliver mere rart og hyggeligt at være i stuen. Eller man tænker at entreen trænger til nyt boligtilbehør. Det kunne være nye lamper eller et tæppe til entreen. Vores webshop med møbler byder også på et varieret udvalg af borde og stole. Hos os kan man også shoppe børnemøbler til hele børneværelset. Mangler du bordben, sengeben eller sofaben til nogle af vores brands kan du også købe det i vores webshop. Hos https://likehome.dk/ fører vi et bredt udvalg af boligtilbehør, så her er der gode chancer for at få fornyet sit hjem hvad enten man mangler tilbehør til dit køkken, badeværelse, terrasse med mere. Hos likehome.dk vil vi gøre vores bedste for at man netop får en god handel i vores webshop.

Det naturlige look

I vores webshop med møbler er der mulighed for at købe møbler med et naturligt look. Her under corona epidemien er det blevet populært for mange at søge ud i naturen igen. I den friske luft og til nogle gode oplevelser udenfor. Nu kan man ved sit valg af boligtilbehør og møbler designe sin egen version af hvordan man bedst muligt kan byde naturen indenfor. Det kan være med valget af diverse jordfarver i dit boligtilbehør eller at man gerne vil vælge møbler i træ. Det kan ligeledes være valget af illustrationer man vælger at hænge op på væggen. De kan have elementer fra naturen, der kan gøre man føler sig mere rolig og veltilpas i sit eget hjem.
Det er muligt at man selv eller med hjælp fra en boligdesigner kan gentænke hvert rum i huset for at kunne få det naturlige look ind. Hos likehome.dk kan du shoppe i ro og mag. Vi glæder os til at se dig. Kontakt os gerne hvis der er spørgsmål undervejs.