Lipocontrast – den nyeste teknologi

Har man en delle for meget hist og her, er der god hjælp at hente inden for den nyeste teknologi inden for fedtfrysning – nemlig lipocontrast http://www.bodyshape-esbjerg.dk.
Til trods for at man lever sundt og motionerer kan det være virkelig svært – ja nærmest umuligt – at slippe af med bestemte deller, der har hobet sig op på kroppen. Man synes, at det er lige meget, hvad man gør, så vil bestemte deller bare ikke gå væk. Så er det godt, at teknologien er med os.

Fedtfrysning

Den teknologiske udvikling inden for fedtsugning nu fedtfrysning går nemlig stærkt i disse dage. Man har simpelthen mere eller mindre fjernet sig fra fedtsugning til fedtfrysning. Med fedtfrysninger er det nemlig blevet muligt at sætte ind lige præcis der, hvor problemet er og fjerne det en gang for alle.
Lipocontrast er en behandlingsform, der baserer sig på mange års forskning, og det har vist sig at have en dokumenteret effekt.
Ved fedtfrysning reduceres de lokale fedtpuder ved hjælp af nedkøling. Forskningen har nemlig vist, at der er forskel på fedtceller og andre celler i den menneskelige krop. Fedtceller er betydeligt mere sårbare over for kulde, og når de nedkøles i mellem 30-60 minutter, ødelægges de. Efter sådan én behandling sker der en reduktion af fedtvævet det pågældende sted på mellem 20 og 30 procent. Effekten af behandlingen vil ses i løbet af de næste tre uger. I løbet af de tre uger har kroppen udskilt det overflødige fedt. Behandlingen kan da gentages og afsluttes efter to til tre måneder.

Infrarød varme

Infrarød varme er en anden behandlingsform, der nemt og effektivt fjerne overflødig og ophobet fedt på kroppen. Infrarød varme gør også mere end det. Infrarød varme renser kroppen for affaldsstoffer, øger stofskiftet og revitaliserer huden.