Nåede man ikke at få sendt en ansøgning til en uddannelse i år og herved starte til februar, så kan man nå det endnu. Der er igen frist til april og juli, hvor man får svar slut juli og august om man er optaget eller ej. Har man derfor en drømmeuddannelse, som man gerne vil ind på, så kan det være en god ide allerede i dag at sende sin ansøgning, for på denne måde at være sikker på at den bliver sendt indenfor fristen. Derudover kan det være en god ide at gå tidligt i gang med at søge indenfor kvote 2 optagelse, for her skal man både lave en ansøgning, cv med mere, og dette kan tage tid. Det er vigtigt at skrive en god ansøgning, da der er mange ansøgere indenfor kote to. Så tænk over, hvorfor skal du have pladsen. Ønsker man at vide nærmere omkring de mange spændende uddannelser, som der tilbydes hos AAU Aalborg, så kan det være en god ide at besøge deres hjemmeside i dag, og herinde finde en lang liste over de forskellige uddannelser, som der tilbydes her og nu.

Find en ny uddannelse i dag

Har man endnu ikke fundet ud af, hvilken en uddannelse, som man ønsker at søge, så kan det være en god ide at finde inspiration på nettet. Her har man alletiders mulighed for at finde spændende uddannelser og retninger. Se derfor nærmere på Aalborg Universitet i dag, og undersøg det brede udvalg allerede i dag.
Ønsker man at finde inspiration indenfor den rette uddannelse, så kan det være en god ide at se nærmer spå Aalborg universitet og her læse omkring de mange forskellige uddannelser, som har at tilbyde. Se derfor nærmere allerede i dag.

Aalborg uni har god omtale, og flere og flere vælger dette universitet, både på grund af de mange spændende uddannelser, men også den gode omtale har gjort at flere vælger dette universitet. Se nærmere på Aalborg uni nu online. aau.dk