×

Vedligeholdelsesfrie Primo lister

Vedligeholdelsesfrie Primo lister

Vi kender dem alle, lister der kan dække de grimme kabler til fjernsynet og andre grimme ledninger vi bare gerne vil have skjult. Det er lidt ligesom de vinduer og døre som også er af vedligeholdelsesfrit materiale, og det var faktisk dem jeg kom til at tænke på, første gang jeg stiftede bekendtskab med disse primo lister. I første omgang var det primo lister til de her ledninger og kabler for at de ikke kunne ses, men vi fandt hurtigt ud af at man også kunne få mange andre ting af vedligeholdelsesfrit materiale af samme type som de her skinner som jeg kalder dem.
Vi fandt ud af, at på https://primolister.com/da/ var der både de her vedligeholdelsesfrie primo lister men også paneler til gulvet, og lister til loftet, lister til køkkenet og på væggen – så der var faktisk til alle de behov man måtte have.

Vi fik skiftet alle vores paneler ud med de her vedligeholdelsesfri primolister – og det er noget af det bedste vi har fået gjort. Jeg har nemlig altid hadet at tørre støv af på diverse paneler i hele huset, men med disse primo lister, så behøver eg bare gå med en støvekost og feje støvet af, og primolisterne står så fine og rene bagefter – et eller andet sted, burde det være disse primo lister der var i alle boliger til ældre mennesker, eller bare i de beskyttede boliger, for det er væsentligt nemmere at gøre dem rene frem for de traditionelle træ lister.
Det samme gjorde sig gældende på vores lister i vores køkken – dem vi havde i forvejen, var nemlig blevet grimme at se på, som sådanne normale trælister nemt kommer til – så da de nye primo lister kom på, mellem bordpladen og væggen, gav det et helt nyt og friskt udseende på vores køkken – og igen, det var enormt nemt at gøre rent og holde rent.
Der er ingen tvivl om, at skal der skiftes andre lister i vores hus, så bliver det med disse lister.