Når der er brug for socialrådgiver konsulent, for eksempel som mentor!

Kommunekonsulenterne.dk er et firma som leverer socialrådgivervikarydelser. Firmaet er stiftet af socialrådgiver Eva Kirk som har mange års erfaring med socialrådgiverfaget, og som også har været i vikarbranchen i mange år. Firmaet er netop rettet mod at afhjælpe kommunerne på yderst kompetent vis. “Gennem årene som både souschef og afdelingsleder har Eva Kirk opnået indgående kendskab til de udfordringer, kommunerne ofte står overfor.” (kommunekonsulenterne.dk).

Hvad arbejdet indebærer kan have stor spændvidde. Det kan være mange forskellige områder der er brug for ydelser på, som kommuner har brug for hjælp til netop fra en socialrådgiver konsulent. Der kan for eksempel være tale om løsninger af opgaver inden for børn- og ungeområdet, det psykiatriske felt, jobscenterarbejde, arbejde med udlændinge og integration. Alle deres vikarer er uddannede socialrådgivere, og har erfaring med forskellige felter som de har fagspecifikke kompetencer inden for. Derudover kan kommunekonsulenterne.dk bryst sig af at levere vikarydelserne, som bland andet kunne indbefatte rollen som mentor for jobsøgende, til Danmarks laveste priser på området.


mentorfunktion
“Kommune Konsulenterne er et af Danmarks største vikarbureauer inden for alle grene af den offentlige forvaltning.”(kommunekonsulenterne.dk)

Men kommunekonsulenterne.dk er også til dig der er jobsøgende socialrådgiver. Du kan ansøge om at blive vikar, hvis du for eksempel godt kunne tænke dig et job med fleksible arbejdstider og mulighed for at præge din egen hverdag. Du kan altid skrive til kommunekonsulenterne.dk på hjemmesiden, og blive kontaktet omkring din mulige stilling som socialrådgivervikar. Det er altså bare med at sende dine kontakt oplysninger og så få set på sagen, så kan det være at du bliver den næste der skal hjælpe kommunerne med at løse deres opgaver.


socialrådgiver konsulent