×

Både er vores fælles hobby

Både er vores fælles hobby

Min far og jeg har i mange haft den hobby at sætte brugte både i stand og så sælge dem videre. Det er egentlig ikke fordi, vi gerne vil tjene en hel masse på det. Vi synes bare det er sjovt, at gå og nørkle og pusse om en båd, indtil den er helt fin og i tip top stand igen. Når vi skal finde vores næste projekt, går jeg som oftest ind på et bådmarked på nettet. Her har de masser af både til salg, og nogen er jo selvfølgelig i bedre stand end andre.

Fandt nye steder at finde vores både

Til at begynde med fandt vi faktisk de brugte både i de aviser, der har sektioner med både til salg. Og i lang tid havde det egentlig fungeret fint nok. Det eneste, der var en smule irriterende ved det var, at der sjældent var et billede af båden i avisen. Det vil sige, at man nogle gange godt kunne komme ud til noget værre bras, som slet ikke var ved at spilde tid, kræfter og ikke mindst penge på. Selvom det ikke er en hobby vi ynder at tjene penge på, vil vi selvfølgelig heller ikke sætte nogle til ved vores forskellige små projekter.

brugte både til salg

Fik øjnene op for at købe både på nettet

Men sådan foregik det altså, indtil en af mine venner en dag sagde, hvad med at bruge et bådmarked på nettet. Umiddelbart havde jeg ikke lige hørt om sådan et bådmarked før, men jeg var da bestemt interesseret i at høre mere. Min ven forklarede at det fungerede på samme måde, som de aviser, hvor de solgte brugte både. Her havde man også bare mulighed for at se billeder af bådene, og læse yderligere detaljer. Det synes jeg jo lige pludselig var super smart, da det jo lige præcis var det, der havde været et problem ved at handle over avisen.

bådmarked

Længe leve vor tids teknologi

Med min nye opdagelse var, var det eneste problem bare, at jeg fandt mange brugte både til salg online. Det var næsten helt umulig at vælge imellem alle de forskellige. Hvad jeg dog har erfaret med den udvidede bådinfo er, at vi er meget bedre stillet, når vi er ude og handle ny båd. Derfor har vi nu også besluttet, at det bliver sådan vi handler fremover. Nogle gange kan man ikke andet end at bøje sig i støvet, og takke for vor tids udviklede teknologi. Hvis man forstår at bruge den, kan den spare en for en masse tid og besvær.

båd til salg