Hos nordisk group finder man tavler og møbler, der er fleksible og meget funktionsdygtige. Engang var det med kridt og tavle, som læreren kunne bruge. Nu til dags er det meget mere moderne, de tilbud der er om tavler til det fleksible klasseværelse. Der er fx. whiteboards og hæve/sænke tavler til klasseværelse eller kontor. Det er nemt at gå ind på https://nordiskgroup.dk/ og kigge på udvalget af tavler. Der findes ligeledes møbler til dynamiske læringsmiljøer. Der er fokus på bæredygtighed og fleksibilitet i møblerne. Der er fx. skoleskabe og samt skoleborde og skolestole. Der er ligeledes møbler til fællesområder.
Tjek nordiskgroup.dk for mere info om tavler, møbler og det fleksible klasseværelse. Der er mere fokus på forskellige former for undervisning idag, så møbler og tavler skal kunne flyttes relativt let, afhængig af målet med undervisningen.

Udviklingen i skoler og kontor

I dagens samfund er der meget mere interaktion mellem mennesker, når det gælder klasseundervisning samt kommunikation i kontormiljøer.
Derfor er det vigtigt, at møbler samt tavler, er tilpasset disse miljøer, således at de passer til de behov der nu engang gælder.
Der følges løbende med udviklingen i denne branche, sådan at man er sikker på altid at kunne tilbyde de møbler og tavler, som vores kunder ønsker.
Hvis man ønsker et indretningsforslag, kan man bestille det ganske gratis på www.nordiskgroup.dk. Så kan man få hjælp til hvordan indretningen vil se ud, med de valgte møbler og tavler.
Når der skal flyttes rundt og bygges til på kontoret, er det oplagt at få hjælp til indretningsforslag. Det kan være, at tavlerne trænger til at blive skiftet ud, med mere fleksible og bæredygtige tavler. Eller at møbler skal udskiftes med nogle der er mere ergonomisk korrekte. Hos nordisk group hjælpes der med overblikket, så det er let at få udskiftet og lavet om.