Er der mangel på montørstole eller andet brugbart til nettet, er det ofte på sider som https://www.hhl.dk/kontor-og-butiksinventar/stole-og-banke/montorstole hvor man finder et kæmpe udvalg som man kan vælge fra. Et lager skal gerne være indrettet optimalt for at man ikke bare brænder penge af hver måned. Er der en masse ubrugt plads der går til spilde på ens lager, er det også noget som man kan vælge og anse for at værende et tab i penge.

Det er jo plads man kunne have brugt til at opbevare nogle andre varer eller mere af det samme, som så kunne have været vendt til profit. Ens lager er ikke altid noget man er et hundrede procent synkroniseret med. Så der skal ofte også en kærlig hånd til, for at man kan komme et sted hen, hvor ens lager ikke ender med at fungere i omegnen af firs procent, eller halvfjerds, eller tres. Det skal fungere hundrede procent hver dag, for så får man også det bedste ud af sagerne.

Sørg for du kan finde alle tingene på arbejdet

En arbejdsgang kan også være præget af brugen af mange værktøjer og andre midler til at udføre arbejdet. Er det ikke noget man kan finde normalt, og bruger man meget lang tid på at finde ting generelt på arbejdet, er det altså også noget som kommer til at sætte sine spor i tiden man bruger på arbejdet. Er det noget man ender med at bruge alt for meget tid på, er det nok også fordi der gemmer sig nogle forbedringer her, som man bare kan implementere med det samme.

Man kan her på siden også blive meget klogere på, hvad det er man kan forvente og finde til sit lager i dag. Hyldesystemer er ofte det man finder frem til, da det også er noget som kan være med til at give en masse plads omkring en. Man kan udnytte pladsen bedst muligt hvis det er man udnytter højden. Jo mere man kan udnytte højden, jo mere får man også ud af sit lager i sidste ende. Find en god løsning her.