De fleste kender det nok. Man har ikke fået taget noget mad ud af fryseren, og man orker heller ikke at tage ud og handle ind. Tillige med er man måske fuldstændig ideforladt og er kørt fast i de samme retter, som man har lavet igen og igen. Det er tid til noget nem og hurtig mad, og dette gøres nemt; køb mad online.

I dag findes efterhånden en del muligheder, når det handler om at bestille take away på nettet. Det nyeste skud på stammen er EatOnline, hvor man som sulten kunde kan bestille mad med bare et par enkelte klik. Man kan eksempelvis indtaste sin adresse, hvor siden efterfølgende finder de madsteder, som er tættest på en. Man kan også bede gprs’en finde restauranter i en radius af selvdefineret afstand.

Mulighederne er mange, så der er mere eller mindre noget for enhver smag. Både pizza, pasta og grillmad er til at finde, og restauranterne er delt sådan op, at det tydeligt vises, om restauranten bringer gratis ud, om der er tilbud og om restauranten er ny. Således er det altså nemt at finde sin favoritrestaurant. Man kan enten oprette sig som kunde, eller man kan undlade og blot agere som ‘gæst’. Samtidig kan man betale både med kort og med og med mobile pay og som noget helt nyt, opkræves der ikke håndteringsgebyr. Endeligt behøver man ikke finde computeren frem, hver gang man gerne vil gøre brug af køb mad online. Der findes nemlig en app til både iOS (iPhone) og Android, således at det bredeste spektrum af smartphones kan downloade appen, og man hurtigt og effektivt kan bestille mad direkte fra sin telefon.

Så er lysten til noget nem og hurtig mad, som man helst ikke skal gøre for meget for at gøre, så kan man med rette bestille take away Som sagt er der et bredt udvalg og mulighederne er mange. Derfor er det svært ikke at finde noget, som behager selv den mest kræsne gane.