×

Ny bil hos Ejner Hessel?

Ny bil hos Ejner Hessel?

Skal den nye bil være en Mercedes, er forhandleren, man bør køre til. Med et nyligt 50 års jubilæum kan den jyske bilforhandler bryste sig af en solid erfaring indenfor handler med både nye og brugte biler.

Alle ved hvem Ejner Hessel er

Det første der falder de fleste ind, når de hører navnet Ejner Hessel, er formentlig Mercedes Benz-biler. Med flere filialer beliggende i både Jylland og på Fyn (og Sjælland under Starmark), er Ejner Hessel nok en af de største forhandlere af Mercedes Benz i Danmark. Hos Ejner Hessel finder man et stort udvalg af både nye og brugte Mercedes Benz. De brugte Meredes forhandler ejner hessel under firmanavnet Starmark, som ejes af Ejner Hessel. Leder man efter ny bil, ny som brugt, kan Ejner Hessel og Starmark tilbyde et suverænt stort udvalg af eksempelvis Mercedes.

Luksus for alle

Der er noget luksuriøst forbundet med det at køre Mercedes. Udover selve signalværdien i brandet, er der også forbundet en vis tysk grundighed og ordentlighed i Mercedes’ biler. Det strømlinede design og de kraftige motorer udgør tilsammen biler i særklassen. Er man imidlertid ikke interesseret i at spendere en masse penge på een gang, tilbyder Ejner Hessel, at man kan lease en Mercedes i stedet for at købe. Hvor de fleste leasingaftaler er af en varighed på enten 24 eller 36 måneder, tilbyder Ejner Hessel leasingaftaler på helt ned til 12 måneder, kaldet Hessel Hire. Er man ikke til Mercedes, finder man også et bredt udvalg af både fabriksnye men også brugte modeller fra Renault og Dacia.

Mere end biler

Er det ikke en ny (brugt) bil, man er på udkig efter, tilbyder Ejner Hessel også reparation af Mercedes, Dacia og Renault. Som kunde har man mulighed for at tegne en serviceaftale med Ejner Hessel, som gør, at man som kunde betaler et fast månedligt beløb, som dækker over reparationer samt de faste servicebesøg til bilen.

Uanset hvad man er på udkig efter hos Ejner Hessel, står de dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe kunderne, både når det handler om køb, salg, leasing og reparation.