Er det ved at være tid til tandremskift, eller måske en ny kobling, er https://k2biler.dk/ et supergodt autoværksted for dig.

Udskiftning af tandrem

Hvornår har din bil sidst fået skiftet tandrem? Hvis du er i tvivl, så anbefaler K2 Biler at få det gjort hurtigst muligt. Der kan på sigt være mange penge at spare, da det kan være en bekostelig affære ikke at få det gjort.

Hos K2 Biler tilbydes du udskiftning af tandrem til fordelagtige priser.

Der er ikke noget generelt interval for, hvornår din bil skal have skiftet tandrem, men hvis bilen har overholdt de anbefalede serviceeftersyn, er du sandsynligvis på den sikre side.

Husk at tandremmen er livsvigtig for, at din bil kan køre.

Reparation af automatgearkasse

Oplever du at dit automatgear ikke opfører sig som det skal? Så kontakt K2 Biler med det samme og få det undersøgt.
K2 Biler reparerer alle automatgearkasser, uanset mærke.

En automatgearkasse skal serviceres lige så ofte som bilens motor. Gearet arbejder hele tiden, og det giver en slitage, der kan efterlade små fragmenter, der sætter sig i fx. oliefilteret eller i selve gearkassen eller ventilhuset.

Det kan være olien i gearkassen, der har mistet sin viskositet, hvis den eksempelvis har været overophedet. Så trænger olien til en udskiftning. K2 Biler råder til at man ikke venter for længe med at komme ind, hvis du oplever problemer, da du i så fald risikerer at i stedet for olie, skal der mere til, som gør det til en dyrere reparation.


Kræver din automatgearkasse reparation? Så hjælper K2 Biler dig. De har stor erfaring og høj ekspertise i reparation af automatgearkasser og DSG gear, og forhåbentlig kan du nøjes med en skylning af automatgearkasse, eller blot et olieskift på automatgear.

Kig forbi https://k2biler.dk/ og læs mere om automatgearkasse, tandrem, ny kobling og andre typer af reparationer.