Alle har ret til et fedt hjem

Hvis ikke Bang & Olufsen havde sat Danmark på designverdenskortet, så sørgede Arne Jacobsen for det for alvor i 1960. Både Bang & Olufsen og Arne Jacobsen har stadig en plads i de fleste danskeres hjerter. Med deres langvarige forbrugsgoder kan man stadig nyde disse flotte klenodier, om end det ikke altid er i ens eget hjem. Som tiden er gået, har forbrugstrenden skiftet stil. Vi køber som aldrig før, og er der det mindste i vejen, så skifter vi det ud og køber nyt. Både fordi de enkelte dele er af en anden og mindre holdbar kvalitet end tidligere, men også fordi trenden og teknologien skifter lynende hurtigt. Den teknologiske tidsalder har også gjort sig bemærket indenfor markedsføringen, hvor virksomheder kan markedsføre siger World Wide i et splitsekund. Med en markedsføring, der nu når næsten hele Mælkevejen rundt, kan designbutikker vise deres produkter frem til et meget større segment.

World Wide design

En af de virksomheder, der har draget nytte af dette, er likehome.dk, der bl.a. sælger interiør fra House Doctor. På hjemmesiden kan du se det skønneste House Doctor tæppe og den smukkeste House Doctor krukke. House doctor er dansk og ligger i Ikast, hvor familievirksomheden har sørget for danskernes design siden 2001. De designer og producerer bl.a. mærkerne Moment og Everday. Dansk design er efterspurgt ikke kun i Danmark, men også i resten af Europa og helt til Asien. På likehome.dk finder du mere end 1500 produkter fra House Doctor.
House Doctor driver ikke selv butikker, men sælger deres produkter til allerede eksisterende butikker eller på allerede eksisterende online butikker. Dette gør også, at House Doctor kan fokusere på det, de er gode til, nemlig at skabe smukt dansk design. Da det er andre virksomheder, der står for salget til den endelige forbruger, kan de holde priserne ned i et fornuftigt prisleje. De fleste danskere kan derfor få fingrene i et House Doctor design til deres hjem. Køber du på likehome.dk, er der 365 dages returlevering. Det kan kun blive godt. Jeg er smuttet. House Doctor kalder.