De fleste piger drømmer om langt og tykt velplejet hår. Det kræver en lang og fokuseret indsats, ikke alene at lade håret gro sig langt, men også at vedholde en konsistent plejeindsats, som gør, at håret ikke bliver slidt og livløst. Det kan derfor synes som en nærmest umulig opgave at gro et langt hår.

Kvalitet

Med hair extensions fra https://www.myextensions.dk/da/ behøves hverken tålmodighed eller vedholdenhed. Her findes hår extensions i et stort udvalg af både farvenuancer, længde og tykkelse. Hos https://www.myextensions.dk/da/ findes hverken kunstigt fremstillet eller dyrehår. Alle hår extensions er 100 % ægte Remy-hår, og det betyder, at alt håret kommer fra mennesker. At håret kommer fra mennesker, betyder også, at det kræver samme, omend ikke mere pleje, som var det ens eget hår. Derfor findes der også hos https://www.myextensions.dk/da/ et alsidigt udvalg af hårplejeprodukter, som forlænger glæden ved hår extensions og samtidig gavner ens eget hår.

Påsætning

Hos https://www.myextensions.dk/da/ findes også et stort udvalg af de forskellige påsætningsmetoder, heriblandt tape, hot fusion samt cold fusion. En påsætningsmetode egner sig bedre til en type hår, end andet, og det er derfor altid en god idé at rådføre sig med en medarbejder fra https://www.myextensions.dk/da/
Det anbefales at få en autoriseret frisør som er uddannet til at sætte hår extensions til at påsætte håret, da resultatet ellers kan være yderst tvivlsomt.

Der findes et utal af saloner landet over, som reklamere med påsætning af hair extensions, og dette gør sig ligeledes gældende for https://www.myextensions.dk/da/
Bliver man som kunde hos https://www.myextensions.dk/da/ lige pludselig træt af det lange påsatte hår, er det også muligt at få det af igen. Både på- og aftagning foregår efter de mest skånsomme metoder, men dog er det stadig vigtigt, man sørger for god pleje af sit eget hår både før og efter påsætning og aftagning af hår extensions.