Der findes rigtig mange forskellige former for havehegn, og de kan også sættes op af rigtig mange forskellige årsager. Hvorfor man har brug for et nyt hegn til haven afhænger blandt andet af, hvad det er, man ønsker at skærme af for. Det kan for eksempel være, at man har en hund gående løs i haven i løbet af dagen, og man ikke ønsker, at den skal kunne løbe væk fra grunden. Det kan også være, at man bor ud til en vej og ikke ønsker, at bilisterne eller fodgængerne på vejen skal kunne se ind i ens have. Uanset hvad formålet med hegnet er, så er der heldigvis rigtig mange forskellige typer hegn at vælge imellem, så man kan få lige præcis den løsning, der passer til ens have og hus.

Forskellige former for havehegn

Der findes flere forskellige former for havehegn, som fremstilles i forskellige materialer, så man på den måde kan få lige præcis den løsning, der passer til ens ønsker til udseende, budget og vedligeholdelsesniveau. Hvis man ikke ønsker at skulle bruge tid på at vedligeholde hegnet år efter år, og man samtidig ønsker et trælignende hegn, så kan man med stor fordel vælge et komposithegn. Komposit er blevet et meget moderne materiale i løbet af de seneste år, og det har den store fordel, at det mere eller mindre er helt vedligeholdelsesfrit, og samtidig får man et rigtigt flot hegn, hvis man vælger et komposithegn.

Det kan også være, at man blot har brug for et lavere hegn til at skærme af mellem have og sti eller grundskellet. I så fald kan man med fordel vælge et fodhegn, som er et forholdsvist lavt hegn – deraf navnet fodhegn.

Hvor kan man købe hegn henne?

Man kan købe hegn hos mange forskellige forhandlere, men vælger man at kigge forbi pithegn.dk, så kan man finde et stort udvalg af forskellige typer til ganske fordelagtige priser.