Sommeren nærmer sig, og det betyder også at det er tid til at få de danske både og sejlskibe tilbage i vandet og lidt havluft i håret. Det første det kræver, er imidlertid selvfølgelig at eje en båd, men det kan være en dyr anskaffelse. Overvejer du at skifte din båd ud, kan det være en god idé at undersøge, om det kunne være profitabelt også at sælge din brugte båd. Hos www.baadejer.dk kan du sælge både brugte og samtidig finde din nye båd. Vi har en stor erfaring på det danske bådmarked, og vi ved hvordan man bedst kan sælge både. Fordelen ved at handle gennem os er, at du kan sælge dine brugte både og samtidig købe en anden båd. På den måde forgår alle dine transaktioner på samme sted, og i tryggge rammer. Sælg båd og køb båd på én gang.

Sælg båd hos os på BaadEjer.dk

Vælger du at sige “sælg båd” eller “køb båd” gennem os, er du garanteret et udbud af brugte både der alle er af god kvalitet. Det har vi bestræbt os på gennem alle de år vi har drevet forretning. At købe eller sælge brugte både er nemlig en stor beslutning, og for at alle parter får det bedste ud af handlen, sørger vi altid for at alle annoncer er relle og ansvarlige, så ingen får dårlige oplevelser på BaadEjer.dk. Vi har desuden en stor ekspertise indenfor forskellige bådtyper, og kan derfor vejlede dig i køb og salg af en ny båd.
Så sælg båd gennem os, hvis du ønsker dig en kompetent forretningspartner med mange års erfaring indenfor køb og salg af brugte både. Læs mere om os på www.baadejer.dk