Terrassen fungerer for mange, som en ekstra del af huset, men din terrasse har ofte brug for varme i denne kolde tid.
Nyd terrassen også på de kølige aftener ved hjælp af en terrassevarmer. Der er flere forskellige terrassevarmere, som passer til de forskellige slags terrasser, der findes. En terrassevarmer kan placeres på naturligvis en terrasse men også på en altan, udestue, båd eller i garage. Man skal derfor være opmærksom på, om det er mest optimalt med en terrassevarmer, som for eksempel står på gulvet eller skal monteres på væggen, desuden kan man få varianter som kan indbygges eller sågar hænge fra loftet.

Den infrarøde varme

Derudover skal man beslutte om, det skal være en traditionel gasvarmer, brændeovn eller en med elvarme. Der er fordele og ulemper ved alle varianter. En terrassevarmer med el varme skal som navnet indikeres placeres i nærheden af en stikkontakt eller eventuelt med en forlængerledning.
En infrarød terrassevarmer kan fås i forskellige udgaver, endda så de ligner almindelige lamper. De findes imidlertid også som fritstående eller som en variant, der kan hænge på en mur, væg eller en stolpe. Den indbyggede terrassevarmer kan være både effektiv samt dekorativ og have den fordel, at den kan falde i med omgivelserne.
En infrarød varme har den fordel at være energibesparende, da den ikke bruger energi på at varme luften op, men kun varmer de elementer op, som den rammer.
En fritstående terrassevarmer med infrarød varme er meget anvendelig i for eksempel en garage, hvor bilejeren arbejder på sin bil og opholder sig forskellige steder i rummet. Han kan derfor flytte varmeren med til de steder, hvor han opholder sig. En fritstående og flytbar terrassevarmer er næsten uundværlig i de store festtelte, som sættes op enten til familiefester eller på markedspladser.