Sidste sommer købte mine forældres venner en feriebolig Mallorca. De har simpelthen været så glade for den, og har mildest talt tilbragt al deres fritid dernede siden da. Mine forældre har også været nede og besøge dem, og nu er de faktisk også gået hen, og blevet lidt lune på ideen om, måske at investere i en feriebolig Mallorca. Men da de begyndte at snakke om det, kunne de dog ikke blive helt enige om det. Min mor er nemlig også helt vild med Frankrig, og nævnte derfor også muligheden for at købe en ferielejlighed Provence i stedet for. Min far som selv er rigtig vild med Frankrig synes helt klart også, at det lød som en interessant ide.

Mallorca ferielejlighed

Fik hjælp til at finde en ferielejlighed på Mallorca

For at finde ud af, hvilken af ideerne de skulle gå videre med, blev de enige om, at kontakte et bureau for at høre med om priserne på en ferielighed Mallorca, og så sammenligne den med en feriebolig Provence. Det viste sig dog hurtigt at prisen på en ferielejlighed i Mallorca var en del billigere end i Provence.

provence ferielejlighed

Og de besluttede sig derfor for, at arbejde videre med denne løsning. Derfor skal de nu også ned på Mallorca i næste uge, for at kigge på tre lejligheder, som bureauret har fundet frem til dem. Det bliver spændende at se, om der er noget af det, som fanger deres interesse. Det kunne også være lækkert for dem, at have muligheden for, at tage på ferie med deres venner, eller invitere børn og børnebørn ned.