Giv stuen ekstra kant med abstrakte malerier

Der er ikke noget som brugskunst og malerier til at indrette sit hjem med. Det er som regel en ret overkomme løsning som ikke koster meget, og det er en nem måde at skabe variation på. Specielt abstrakte malerier er populære fordi de skaber så meget farvevariation og det giver anledning til samtaler om motiver og mønstre.

Fantasifulde mønstre og farver

Der findes mange forskellige typer abstrakte malerier, som både er en kombination af mønstre og farver samt små motiver. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvordan dit maleri skal se ud, og du kan finde billige malerier til enhver smag. Har man et meget nedtonet hjem i forhold til farver og stil, kan man sagtens gøre stuen mere livligt med farverige abstrakte malerier.

For eksempel kan du få et smukt abtrakt maleri som er en kombination af flere billeder der har et motiv af regnbuer. Billedet er på størrelse af 50x70x4cm stk, og koster 1299kr. Det er en rigtig smart og flot måde at indrette på. Og man kan hænge billederne som man vil. Hvis du skulle interesseret kan du finde billedet med her med

Hos oilart.dk finder du alle disse lækre billige malerier som både er med abstrakt motiv og som streetart. Streetart er også blevet populært specielt for den kreative stil der minder meget om gadekunst f.eks. grafitti og farverige motiver. På hjemmesiden kan du også finde de mest solgte malerier, hvis du gerne vil finde nogle blandt de mest solgte abstraktemalerier eller streetart.

Levering sker med GLS og leveringstiden er som regel 2-3 hverdage. Du skal blot vælge den pakkeshop som du vil afhente dine malerier hos. Leveringen koster ikke en øre og så har du hurtigt og nemt et par flotte malerier som giver din personlige indretning det sidste.