×

Gør det nemt og lækkert med mad ud huset til nytår

Gør det nemt og lækkert med mad ud huset til nytår

Gør det nemt og lækkert med mad ud huset til nytår

Mangler du noget rigtig lækkert mad til julefrokosten eller nytårsaften kan det være en rigtig nem og lækker løsning at vælge mad ud af huset. Når du vælger mad ud af huset slipper du for at skulle stå i køkkenet i flere timer og tilberede mad for mange gæster, og i stedet for nyde dagen og gøre dig klar til festen.

Mad til enhver lejlighed

Der findes rigtig mange forskellige diner transportable på internettet, og nogle gange kan det være svært at gennemskue hvilken man skal vælge og være sikker på at få god mad som lever op til forventningerne. Men særligt én diner transportable gør sig bemærket blandt kunderne. Frimanngourmet.dk er en moderne cateringvirksomhed som leverer kvalitetsmad til din fest. De leverer till alle store lejligheder såsom bryllupper, fødselsdage, firmafester, julefrokosten og nytår.

Skal du have mad ud af huset til nytår, leverer Frimanns gourmet denne menu til kun 319kr: Til forret får du Jomfruhummer med lime og citronskum, Carpaccio af koldrøget tun med feldsalat og parmesan og sesambagt laks med lime og citronskum. Hertil kommer der lækkert hjemmebagt brød med halvsalt. Hovedretten består af tournados af oksemørbrad med bagte rodfrugter og friske ærteskud. Til hovedretten serveres gratineret kartoffel og portvinssauce. Desserten er en lækker fragilite med mousse af passionsfrugt. Hvidchokoladeskum, nøddeknas og hindbærcoulis bliver serveret med en rigtig fin og sprød valnøddetærte til. Så bliver det altså ikke bedre til prisen.

Scorer top hos trustpilot

Firmannsgourmet.dk laver lækre festmenuer og også kunderne er glade for det mad som bliver serveret fra dette cateringfirma. Mange fortæller, at maden og servicen er helt i top og maden bliver leveret til punkt og prikke. Du skal med andre ord slet ikke bekymre dig om maden er i orden eller om du kommer til at mangle noget. Alt made er klar til at blive serveret på fade og kødet skærer du selv ud i rette stykker. Nemmere bliver det ikke.