×

Hejs Dannebrogsflaget

Hejs Dannebrogsflaget

I Danmark ser man ofte et dannebrogsflag eller en flagstang hængende i private hjem, ved skoler, offentlige institutioner, slotte og parker. Det danske flag stråler under himlen og gør at vi føler os hjemme. Men hvis man selv står og mangler en flagstang, så ved man måske ikke helt hvor det kan skaffes. En ting der er god at vide, er at flagstænger faktisk fås i forskellige typer. Flagstænger kan enten fås som træ flagstang eller glasfiber flagstang. En træ flagstang er fremstillet af naturligt rødgran og høvlet konisk på specialmaskiner. Træ flagstange dyppes derefter i grundingsolie og behandles med hvid maling. Man kan også vælge at få en glasfiber flagstang som kræver minimal vedligeholdelse og er meget let at håndtere på grund af den lave vægt. Hos flagstangsfabrikken kan man finde glasfiber flagstænger i forskellige størrelser og med 10 års garanti. Ligeledess kan man også på webshoppen finde træ flagstænger til fornuftige priser.

Dannebrog

Dannebrog betyder danernes flag eller rødfarvet og kan ses hænge i mange haver. Som privat person må man flage alle ugens dag og når end man har lyst. Dog er der en udbredt skik om kun at flage i de lyse timer, hvorved flaget nedhales senest ved solnedgang. Hos flagstangsfabrikken kan man få kvalitets dannebrogsflag med flagklips syet direkte ind i kantbåndet. Dannebrogflag fås i forskellige størrelser hos flagstangsfabrikken. Det er nemt at købe i webshoppen. Det eneste man skal gøre er at vælge størrelse og betalingsmåde, og man får flaget leveret til sin adresse.

Flagstangsfabrikken.dk

Ønsker man tilbehør til en flagstang eller et helt flagstangssæt så kan man finde flagstang priser på flagstangsfabrikkens hjemmeside. På hjemmesiden kan man også tage kontakt og få råd til størrelse og type af flagstang, hvis man er i tvivl om dette.