Indret børneværelset med flotte tæpper

Tæpper er en relativ nem måde at indrette sit hjem på. Det koster ikke alverden og så findes de i et hav af designs, som man kan matche til sin indretning. Tæpper er dejlige i hjemmet, da de skaber større komfort og holder på varmen i rummet. Det kan altid varmt anbefales at få sig et tæppe. Tæpper er samtidig en god måde at skabe små zoner i hjemmet.


Tæpper er ikke kun til dagligstuen eller soverværelset, men egner sig i særdeleshed også til børneværelset. Børnetæpper er fuld af liv og farver, hvilke er med til at skabe rum til leg og fantasi hos børnene. Børnetæpper vil altid være en god idé at have både på gulvet eller som væg udsmykning, da de samtidig har en lydabsorberende effekt. Børn holder sig varme på deres værelse, mens de leger på børnetæppet. Derudover kan børnetæppet inddrages med i lejen med deres mønstre eller billeder.

Stærke farver er med til at skærpe børns sanser, så derfor har børnetæpper en vigtig funktion i børns læring og sanselige udtryk. børnetæppe er specielt velegnet til børneværelset, da de er langt mere robuste i deres materiale. De har ofte også skridsikkert materiale som underlag, så alle former for leg er sikkert som muligt i hjemmet.

Man finder et stort og spændende udvalg af børnetæpper online hos

De har både store og små børnetæpper, og man kan nemt og bekvemt målrette sin søgning efter det perfekte tæppe med et filter. Du kan således vælge ud fra pris, længde og bredde. Derudover har de inddelt tæpperne i forhold til materiale, såfremt man har specifikke ønsker.

Er uheldet ud og man har spildt på tæppet, kan man få specielt tæpperens. Lugter tæppet, kan man også nemt fikse det med en stor bøtte Natron som man drysser over tæppet. Det skal arbejdes godt ind i tæppet og virke i et par dage. Derefter støvsuger man tæppet og fjerner derved lugt.