Man skal passe på sig selv, når man dyrker sex

Lige meget om man lige er begyndt at have sex, eller har haft det i mange år, så er det altid vigtigt at passe på sig selv imens. Der er rigtigt mange sexoverførte sygdomme som man primært bliver smittet med igennem sex. Derfor kan det være en rigtigt dårlig oplevelse til noget som egentligt burde være godt, hvis man ender med en sexsygdom. Mange af disse sexsygdomme kan også være reelt farlige for ens videre helbred. Derfor er det altid vigtigt at man beskytter sig selv. En af de bedste og mest brugte beskyttelses metoder er benyttelsen af kondomer. Kondomer påføres penis, så den derfor ikke er i direkte kontakt med ens sexpartner: dette gør risikoen for sexoverførte sygdomme betydeligt mindre. Derudover gør det også risikoen for at der skulle opstå en graviditet mindre. Kondomer kan blandt andet anskaffes på coolkondom.dk.

Er det et tabu at snakke om kondomer

det er desværre et lettere tabu at snakke om kondomer. Dette er især unge som ikke tør snakke med deres forældre om dette, men egentligt ikke rigtigt har styr på det endnu fordi det er et meget personligt emne. Det kan derfor være en god ide for især forældre at snakke med sine børn om alt dette. Det er bedre at tage den pinlige diskussion, end at teenageren springer ud i noget som så ender med at være en dårlig oplevelse

Hvor finder man information

hvis man gerne vil vide mere om dette, kan det være en god ide at lede efter viden om det online, så man er godt udrustet til at snakke om de her ting. Derudover kan det også være godt for en selv så man er bedre informeret. Det er også muligt at købe klamydiatest online, så man ikke behøves at få det tjekket ved lægen, hvilket også kan være en pinlig oplevelse. det er muligt på nettet at finde informationer om en klamydiatest. Der udover kan man finde salg af billige kondomer.