×

Min bror er lystfisker

Min bror er lystfisker

Min bror er lystfisker. Min far og ham har hvert år været på fisketure rundt omkring i Danmark. Nu hvor han er begyndt at studere på universitetet så er der ikke meget tid til fiskeriet. Han har dog alligevel ladet sig fortælle, at han vil bestræbe sig på, at komme ud og fiske mindst en gang om måneden. I den forbindelse har han meldt sig ind i en klub, hvor man kan få rabat på forskellige ture og arrangementer.

Jeg tog ind i en fiskeri forretning, for at finde den rigtige julegave til min bror

I julegave sidste år, ønskede min bror sig forskelligt fiskeudstyr og fiskegrej. Jeg tog derfor ind i en fiskeri forretning. En ekspedient spurgte mig om han kunne hjælpe. Han viste mig en masse fiskegrej. Man kunne se at det var fiskegrej i top kvalitet
I forretningen havde de et stort udvalg af fiskeudstyr. Ekspedienten viste mig deres udvalg af fiskeliner. Min bror ønskede sig en ny line, da hans gamle altid knækkede. Ekspedienten fandt en af de to fiskeliner, som min bror ønskede sig. Det var en som kunne bære op til femogtyve kilo og den var i en rigtig god kvalitet. Jeg købte linen og købte også lidt fiskeudstyr, bl.a. nogle bobleflåt, nogle fluer og nogle andre små smarte kroge. Ekspedienten pakkede pænt tingene ind og jeg tog hjem. Da det blev juleaften og min bror pakkede gaven op, kunne man tydeligt se begejstringen i hans øjne, da han pakkede gaven op fra mig. Han havde virkelig manglet en ny line og det fiskegrej, som jeg havde valgt, var lige det som han havde ønsket sig. Min bror har været ude og fiske utallige gange siden. Selvom det er koldt, så sidder han trofast nede på sit yndlingssted og fisker.