×

Ønsk dig den populære rygsæk fra Fjällräven

Ønsk dig den populære rygsæk fra Fjällräven

I mange år har den populære rygsæk fra Fjällräven været et sikkert hit. I stort set alle danske taskeforretninger kan man finde tasken i et hav af farver. Tasken kan bæres af både mænd og kvinder i alle aldre. Fjällräven tasker

Nyt varianter


Sidste år lavede Fjällräven en helt ny og større model. Indtil da kendte man kun til deres lille Fjällräven rygsæk, men efter at de begyndte at producere den nye model, så blev den også rimelig kendt. Hvis man går igennem de danske gader, så kan man være sikker på, at møde nogle mennesker, som bærer de populære Fjällräven tasker. Vil du have fingrene i en af de populære Fjällräven tasker, så er det bare med at finde ud af, hvilken farve og model du bedst kan lide.

Det populære ønske til konfirmationen

Igennem de sidste ti år kan man se nogle gengangere på konfirmandernes ønskelister. Et ønske som der er gået igen i de sidste ti år er den populære Fjällräven rygsæk. Tasken er tidsløs og går derfor ikke sådan lige af mode. Tasken tåler meget og kommer derfor heller ikke hurtigt til at se slidt ud. For nylig har firmaet bag Fjällräven tasker udviklet et regnslag som man kan putte ud over tasken i tilfælde af regn, på den måde kan man være sikker på at tingene i tasken forbliver tørre, selvom det regner.

Dit nye ønske

Hvis du ønsker dig en Fjällräven taske, så er det bare med at få skrevet den på din ønskeliste. Inden du skriver den på ønskelisten, skal du forholde dig til, hvilken farve du ønsker dig tasken i. Tasken kan blandt andet fås i lyseblå, mørkeblå, grøn, gul, rød, lilla, sort, hvid samt mange flere farvevarianter. Hvis du gerne vil se de forskellige farver, så kan du med fordel kigge på nettet eller i din nærmeste taskeforhandler. Hos din taskeforhandler kan du også mærke stoffet, som tasken er lavet af og prøve at bære den på ryggen.