×

Vigtigt med god beslysning

Vigtigt med god beslysning

Nu er det snart ved at være vinter, det kan både mærkes på de frygtelige kulde, der borer sig ind i knoglerne og får en til at ryste bare man tr??der udenfor ens dør. Det har fået min kone og jeg til at tænke over, at nu hvor de mørke dage kommer tættere på, ja så skal vi have en ordentlig belysning i vores hus. Min kone går meget op i designermøbler, og hun har en forkærlighed for designerlamper, hvilket jeg godt kan forstå hende i. Derfor var vi ude i sidste weekend og se på lamper, og vi fandt nogle kanon elegante loftlamper, som vi nu vil have sat op. Denne udskiftelse er nemt, da jeg selv er elektriker, og har styr på hvilke ledninger der passer med hvilke. Selvom det er designerlamper, så har det været til en fornuftig pris vi har købt dem. Alle vores lamper derhjemme designerlamper, og derfor skulle de nye loftlamper selvfølgelig også være det.

Kvalitet lyser op

Vi er kommet frem til den konklusion, at være glad for sine lamper er utroligt vigtigt, da de er dem, som giver en lys i dagligdagen, og nu hvor mørket og kulden trækker sig på, ja så er det behageligt at sidde indenfor med en kop kaffe, og nyde det hyggelig lys og varme indendørs. Derfor er vi også villige til at give lidt flere penge på belysning, end på andre ting, da det er noget vi har brug for hver dag. Mange af vores vennepar har ofte kommenteret, hvor god akustik og belysning vi har i vores hus.

Vi taler allerede nu om at få udskiftet en del lampeskærme nede i vores kælder. Vi vil gerne have nogle som matcher til resten af huset, da vi ofte har gemt kælderen lidt væk, har det ikke generet, men nu skal vi til at etablere en vinkælder dernede, så skal belysning også være i orden.