Her er din samarbejdspartner til facaderengøring

En gang i mellem kan det være nødvendigt at gøre facaden ren. Især hvis man har en butik eller en virksomhed, er det vigtigt at man vedligeholder og rengører bygningen med jævnlig facaderengøring, da det sender et signal om at der ser ordentligt ud. Facaderengøring er dog ikke så ligetil hvis man vil klare det selv, da det kræver specielt udstyr og facaderens. Derfor kan der være et behov for at tilkalde professionelle som kan tage hånd om rengøringen.

Revidan har mange års erfaring med facaderengøring

Revidan.dk er et rengøringsfirma som tager sig af rengøring såsom facaderens, højtryksrengøring og vinduespolering. De kan behandle alle typer af facader og leverer derfor facaderens til både betonfacader, aluminiumsfacader, teglfacader og glasfacader. Hver overflade kræver en bestemt type facaderengøring og de har håndværket til at udføre arbejdet. Sammenlagt har firmaet mere end 24 års erfaring i renseopgaver, så de har det det skal til for at løse opgaven med omhu.

Man kan også få fjernet ret effektivt graffiti med graffitirens som afrenser bygningens overflade skånsomt samtidig med at graffitien fjernes. Her gøres brug af kemisk afrensning som tilpasses den overflade, der skal rengøres.

Solcellevask optimerer solcellernes ydeevne

Har du solceller, er det en rigtig god idé at rengøre dem jævnligt, da det kan have stor betydning for deres ydeevne. Som tiden går kan der nemlig sætte sig snavs, grene og blade fast på solcellerne som påvirker solcellernes modtagelighed overfor solens stråler. Når man gør brug af solcellevask, vil man kunne mærke stor forskel på ydeevnen ret hurtigt. Det anbefales faktisk at man giver solcellerne en solcellevask 1-4 gange årligt. Revidan udfører arbejdet med vandførende teleskopstænger, som gør det lettere at komme til alt skidt og snavs på solcellerne.