Når man har sin egen virksomhed er det vigtigt med rådgivning og det skal gerne være professionelle folk der skal hjælpe dig med det. Du kan få rådgivning inden for organisationsudvikling og procesledelse.

Det kan godt være, man tænker det ikke er nødvendigt med rådgivning og at man selv kan klare det, men det er ofte vigtigt at få andre til at se hele virksomheden med friske øjne – da de ofte kan se noget, som man ikke selv kan se. En virksomhedsrådgiver kan også hjælpe dig med værdibaseret ledelse – hvilket der er meget vigtig for en virksomehd at have. Du kan læse meget mere om værdibaseret ledelse på denne hjemmeside: værdibaseret ledelse ( blot klik på linket og du kommer direkte ind til hjemmesiden om værdibaseret ledelse og ledelse i praksis)

Det er vigtigt at kunne have ledelse i praksis, da du her prøver det praktisk og bliver klogere på dig selv som virksomhedsejer. Det er vigtigt at kunne kontrollere virksomheden uden den store forvirring. Som sagt kan du læse mere om værdibaseret ledelse på den førnævnte linkede hjemmeside, som er en dansk hjemmeside. Hjemmesiden er meget brugervenlig, i det den er formet således at selv den med få internet skills kan finde ud af at benytte sig af hjemmesiden og klikke sig rundt på de forskellige faner. Hjemmesiden er desuden på dansk – så hvis du er dansker har du altså intet problem i at kunne læse, hvad hjemmesiden skriver om. Har man spørgsmål eller ideér er man velkommen til at henvende sig til hjemmesiden, der har en fantastisk kundeservice.

Ergo har du spørgsmål du gerne vil have svar på, skriver du blot til dem, og de svarer normalt samme dag, medmindre det er weekend. Så alt i alt en fantastisk virksomhed og en suveræn hjemmeside, som du kan klikke dig ind på.
Her får du linket igen, så du kan læse mere om værdibaseret ledelse og ledelse i praksis – så din virksomhed er godt rustet:
værdibaseret ledelse