×

Her finder du dine næste citybag!

Her finder du dine næste citybag!

Her finder du dine næste citybag!

Sommeren er overs os, og det betyder også at ferien så småt starter. For mange betyder det rejse, og rejse betyder rejsetasker, citybags og en clutch til de mindre ting. Rejsen kan være i større eller mindre omfang, men de fleste af os skal være væk fra hjemmet i hvert fald et par dage mindst. Her er det super praktisk at have en god taske med. Hos getbagsbylilo.dk finder du et lækkert udvalg af forskellige slags dametasker blandt andet citybags og shoppingbags.

Turen i byen

Når man skal på sightseeing inde i byen, om det er en storby eller en mindre by, så er det godt at have en taske med til de mest nødvendige ting, som for eksempel vandflasken eller nogle små snacks så man ikke går sukker-kold. Her er citybags en rigtig fin størrelse at have med, det er plads de ting du har brug for, uden at tasken kommer til at føles for stor eller klodset at gå rundt med, når man er på sightseeing.

En anden taske der tjener et godt formål når man er på tur i byen er shoppingbags. Som navnet indikerer så er det en tasker det er velegnet til shoppingture i byen. Den er forholdsvis stor, så der er plads til mange nye par sko eller meget nyt tøj. Samtidig er det en flot og elegant taske at gå rundt med, hvilket man ikke kan sige om de fleste plastikposer man får med fra butikkerne man køber tøj i.

Shoppingsbags(ovenstående billede) kan udover shopping også bruges som weekend-taske. Det er en taske man har med sig, hvis man skal på et lille weekendophold. Der er plads nok til tøj, og lige et par ekstra sko, hvis man gerne vil se fin ud en aften man skal ud for at spise i byen.

Nu har du hørt lidt om nogle forskellige typer af tasker, shoppingbags eller citybags, men hvis du synes de er for store, så det nok noget i stil med en clutch du skal på udkik efter.