Rengøring: En af hverdagens nødvendigheder

Efter opdagelsen af bakterier og erkendelsen af at det er dem – og andre mikrobiologiske organismer – der gør os syge, blev det klart, at det er nødvendigt med jævnlig rengøring. Ikke bare af os selv, men også af de ting vi omgiver os med. Den ene grund til, at vi støvsuger, vasker op og tørrer støv af, er altså for at holde os selv og vores medmennesker raske. Den anden grund er, at vi gerne vil kunne fremvise et respektabelt hjem. i middelfart Og et respektabelt er først og fremmest grundigt rengjort. Det signalerer ikke ligefrem overskud, hvis man kan se, at der ikke er blevet fejet eller støvsuget i månedsvis, eller hvis vinduerne aldrig er blevet vasket. Den indvendige del af vores bolig, holder vi altså pænt ved lige. Boligens facade trænger ikke lige så tit, men trænger den til en kærlig omgang, behøves vi ikke gøre det selv.

Rengøring for den miljøbevidste virksomhed

Virksomheder såsom REVIDAN Rengøring, har specialiseret sig inden for blandt andet facaderengøring, facaderens og solcellevask. Mange virksomheder holder til i store, høje bygninger. Det er vigtigt, at ens virksomhed fremstår ren og pæn. Så her vælger mange virksomheder, at investere i facaderengøring af virksomheden. Det har firmaer som REVIDAN Rengøring mere end 20 års erfaring med. Når de har udført en omgang facaderengøring, er virksomhedens bygning skinnende ren på ydersiden. Alt afhængig af, hvilket materiale bygningens facade er lavet af, tilbydes forskellige former for facaderens. Hvis facaden er af beton, gives oftest facaderens med varmt eller koldt vand. Desuden tilsættes et algedræbende middel, som sikrer, at bygningens facade holder sig fra for algeangreb, og dermed ser pænere i længere tid.

Tilbyder også vask af dine solceller

En del huse er i dag udstyret med solceller. REVIDAN Rengøring tilbyder også solcellevask. Efter en vask, indfanger dine solceller mere sollys og bliver dermed mere effektive.